Standard side

Valpene er nå 4 uker.

Valpene vokser gjevnt og er nå 4 uker. den første markkuren har de fått og nr 2 er det snart klart for dem å innta. Elsa passer godt på de små og sier klart i fra til Fanta og Susi, Så langt og ikke lengre. Elsa har hatt litt mageprolemer med oppkast og diare. Dette passer dårlig når du har 6 små som skal ha melk flere ganger om dagen. Ha av den gru begynt med litt oppbløtt tørrfor. Og har falt i smak, de er hekt hysteriske når de får dette. Typisk schnauzer, ordentlig matvrak. Klørene blir nå klippet regelmessig både for at de vokser fort og blir skarpe og for at de skal bli vant til det.

Alle valpene har nå funnet nye hjem.  Nå i tiden fremover vil valpekjøperne komme på barselbesøk for en liten valpetitt.

Leken går for fult. De begynner å bli meget ative.
Jeg fant mamma og der er det melk, å den skal jeg ha tak i.
Gulvet er så altfor glatt, men vi må prøve.
Vi skulle vært utenfor. Dumt å være her inne.

Når er valpene snart 2 uker. Det er mye lyd i dem til tider. Else er en god og flink mor, aldri lenge vekke fra valpekassa og oppfører seg rolig og passer godt på de små. Melkebaren er oppe døgmet rundt og det bærer vekta på valpene preg av. Jeg har ikke veid de de siste dagene, men er sikker på at de har dobblet vekta fra fødselen. Bilder kommer.

Gerd Wangestad 14.11.2013 11:33

Er dette det hvalpekullet som jeg sto på liste for? De er bare helt nydelige. Skulle kanskje ikke sett her!!?

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 19:25

Hei, Vennligst send info på mail. vidar.m@hebb.no

01.09 | 18:34

Hei,
Vi er en aktiv familie på 4 som bor i Fetsund som ønsker oss en sort/sølv bartegutt som nytt familiemedlem. Ønsker veldig gjerne å bli satt på venteliste.

04.04 | 14:55

Hei!
Er et hundevant pensjonistektepar som er på jakt etter en dvergschnauser.
Bor i Oslo, på grensen til Nordmarka, og vil gjerne stå på liste, helst tispe.

27.03 | 22:12

Vi mistet mira, sort/sølv i januar og er på desperat jakt etter ny hund. Ønsker veldig å stå på liste for en tispe. Bor i stavanger. Tlf 41608826.
Mvh Ellen